Με το Mobilo φτάνετε στον προορισμό σας.

Η γραμμή εξυπηρέτησης είναι +30 6942222482.

Με το Mobilo[1] φτάνετε στον προορισμό σας. Η λύση κινητικότητας Mobilo περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό κάθε επιβατικού οχήματος Mercedes-Benz για τα πρώτα δύο έτη και στη συνέχεια ανανεώνεται δωρεάν μετά από κάθε συντήρηση[2] στη Mercedes-Benz για ένα ακόμη έτος – έως και για συνολικά 30 έτη. Γρήγορη επί τόπου βοήθεια, δωρεάν και όλο το 24ωρο.[1] Σε περίπτωση βλάβης, ατυχήματος, μικροσυμβάντος ή βανδαλισμού, οι ειδικοί μας φροντίζουν να συνεχίσετε το ταξίδι σας, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ευρώπη[1]. Επισκευάζοντας το όχημα επί τόπου, με ένα όχημα αντικατάστασης ή αεροπορικώς. Αν προτιμάτε να περιμένετε χαλαρά μέχρι να επισκευαστεί το όχημά σας, καλύπτουμε ευχαρίστως τη διαμονή σας σε ξενοδοχείο.

Για οχήματα με πρώτη ταξινόμηση από 24.10.1998 έως 31.03.2008, εφόσον η λύση κινητικότητας ανανεώθηκε με το τακτικό service σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, ισχύει το προηγούμενο προϊόν MobiloLife.

Οι υπηρεσίες κινητικότητας συνοπτικά[3]
  • Έξοδα μετακίνησης τεχνικού: μετακίνηση από και προς το σημείο της βλάβης
  • Επί τόπου βοήθεια: οι μικροεπισκευές γίνονται αμέσως
  • Ρυμούλκηση: μέχρι τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz
  • Ταξί, υπηρεσία μεταφοράς και δημόσιες συγκοινωνίες: προσωρινή λύση κινητικότητας
  • Υπηρεσία επιστροφής οχήματος: σε ακτίνα 50 km
  • Όχημα αντικατάστασης: για τη διάρκεια της επισκευής, έως και για τρεις εργάσιμες ημέρες ή εναλλακτικά: αεροπλάνο/τρένο/λεωφορείο: μετάβαση και επιστροφή για όλους τους συνεπιβάτες έως και 400 ευρώ ανά άτομο, συμπερ. ΦΠΑ
  • Ξενοδοχείο: διανυκτέρευση για εσάς και όλους τους συνεπιβάτες, έως και για τρεις εργάσιμες ημέρες και έως 400 ευρώ ανά άτομο συμπερ. ΦΠΑ
  • Επαναπατρισμός οχήματος: στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz στον τόπο κατοικίας σας

[1] Αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη λύση κινητικότητας Mobilo προκύπτουν έξοδα για τις υπηρεσίες. Θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και τους όρους στις πληροφορίες service για το όχημα.
[2] Η συντήρηση πρέπει να πραγματοποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz.
[3] Θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και τους όρους στις πληροφορίες service για το όχημα.