Mercedes me

Απολαύστε ακόμη περισσότερο τη Mercedes-Benz σας.

Το Mercedes me είναι το κλειδί σας για τον ψηφιακό κόσμο της Mercedes-Benz και για πολλές πολύτιμες λειτουργίες.

Mercedes me

Ανακαλύψτε έναν ψηφιακό κόσμο γεμάτο δυνατότητες.

Θέλετε να αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο κάθε διαδρομή με τη Mercedes-Benz σας ή να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη; Κανένα πρόβλημα: με το Mercedes me ID, τα Ψηφιακά πρόσθετα και τις εφαρμογές Mercedes me App είστε διαρκώς συνδεδεμένοι με το όχημά σας. Απολαμβάνετε ακόμη περισσότερη άνεση, service και ασφάλεια, ακόμη και εκτός της Mercedes-Benz σας.

Mercedes me ID

Το προσωπικό σας Mercedes me ID είναι το κλειδί για τον ψηφιακό κόσμο της Mercedes-Benz. Με αυτό μπορείτε να συνάψετε τη σύμβαση με το Mercedes me Connect και να επωφεληθείτε από τα Ψηφιακά πρόσθετα. Έτσι, θα κάνετε το όχημά σας ακόμη πιο ασφαλές, πιο άνετο και πιο ιδιαίτερο.

Ψηφιακά πρόσθετα για Mercedes-Benz

Ανακαλύψτε εκ νέου τη

Mercedes-Benz σας – κάθε φορά. Με τα Ψηφιακά πρόσθετα μπορείτε να χρησιμοποιείτε πολλές καινοτόμες λειτουργίες και έχετε πρόσβαση σε πολυάριθμες πληροφορίες.

Mercedes me App

Με τις εφαρμογές Mercedes me App έχετε διαρκώς τον έλεγχο όλων των ζητημάτων που αφορούν τη Mercedes-Benz σας. Ελέγξτε στο smartphone σας, αν είναι διαθέσιμα νέα Ψηφιακά πρόσθετα για τη Mercedes-Benz σας, αν έχετε κλείσει όλα τα παράθυρα, πότε είναι το επόμενο ραντεβού για service ή πόσο οικονομικά οδηγείτε. Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε πολλά από αυτά τα Ψηφιακά πρόσθετα δωρεάν.

Mercedes me ID

Το κλειδί σας για τον ψηφιακό κόσμο της Mercedes.

Συνδεθείτε με το Mercedes me ID σας, για να αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο τη Mercedes-Benz σας. Με το Mercedes me ID και την αποδοχή των όρων χρήσης του Mercedes me Connect, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Ψηφιακά πρόσθετα και να διαμορφώσετε το όχημά σας σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Ψηφιακά πρόσθετα

Το κάτι παραπάνω για τη Mercedes-Benz σας.

Ανακαλύψτε εκ νέου τη Mercedes-Benz σας και απολαύστε ακόμη περισσότερη άνεση, service και ασφάλεια με τα Ψηφιακά πρόσθετα. Χρησιμοποιήστε το smartphone σας, για να χειριστείτε εξ αποστάσεως το όχημά σας. Προσαρμόστε πολλές λειτουργίες της Mercedes-Benz σας στις ανάγκες σας, παρακολουθήστε διαρκώς το όχημά σας, φορτίστε το πιο άνετα και άλλα πολλά.

Mercedes me App

Σε άμεση σύνδεση με τη Mercedes-Benz σας.

Ανακαλύψτε τις πολύπλευρες εφαρμογές για τη Mercedes-Benz σας, που έχουν όλες ένα κοινό: καθεμία από αυτές δημιουργεί μια άμεση σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και το όχημά σας. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε διαρκώς τα πάντα – ακόμη και εκτός της Mercedes-Benz σας.

Mercedes me App

Συνδεθείτε με τη Mercedes-Benz σας και διαμορφώστε το βασικό μενού της εφαρμογής Mercedes me έτσι, ώστε να βρίσκετε τις αγαπημένες σας λειτουργίες ακόμη πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Ελέγξτε την πίεση ελαστικών ή ενημερωθείτε για την αυτονομία του ρεζερβουάρ ή του συσσωρευτή ενέργειας – με την εφαρμογή Mercedes me App μπορείτε να παρακολουθείτε διαρκώς τη Mercedes-Benz σας.

Εφαρμογή Mercedes me Store

Βρείτε όλα τα Ψηφιακά πρόσθετα για το όχημά σας χωρίς να ψάχνετε πολλή ώρα στο Mercedes me Store. Όλες οι νέες εφαρμογές και πληροφορίες εμφανίζονται με σαφήνεια εδώ, όπως και οι αντίστοιχες διάρκειες και οι συμβάσεις σας. Ασφαλώς, εδώ μπορείτε επίσης να τις ανανεώσετε πολύ εύκολα.

Εφαρμογή Mercedes me Service

Η εφαρμογή Mercedes me Service είναι ο προσωπικός σας βοηθός για όλα τα ζητήματα γύρω από τη Mercedes-Benz σας. Για παράδειγμα, η εφαρμογή σάς υπενθυμίζει εγκαίρως τον επόμενο έλεγχο service και κλείνει ραντεβού σχεδόν από μόνη της στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή σας Mercedes-Benz. Επιπλέον, από τα βίντεο με οδηγίες λαμβάνετε χρήσιμες συμβουλές για τη συντήρηση και τον χειρισμό του οχήματός σας.

Εφαρμογή Mercedes me Eco Coach

Το Mercedes me Eco Coach είναι ο προσωπικός σας εκπαιδευτής για φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση, ο οποίος σας βοηθάει να υιοθετήσετε έναν ακόμη πιο αποδοτικό τρόπο οδήγησης, συνδυάζει τη βιωσιμότητα με τη διασκέδαση και σας ανταμείβει για τη φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση, στάθμευση και φόρτιση.

Εφαρμογή Mercedes me ENERGIZING

Συνδέστε το Mercedes-Benz Smartwatch Garmin Venu 2® και 2S® ή κάποιο από πολλά άλλα μοντέλα της Garmin με το Mercedes me ENERGIZING. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τους παλμούς σας στην εφαρμογή και στην οθόνη μέσων. Με βάση τα δεδομένα, η Mercedes-Benz σας καταλαβαίνει εάν π.χ. είστε αγχωμένοι ή κουρασμένοι και σας προτείνει προγράμματα χαλάρωσης ή ενεργοποίησης.

Φωνητική υποβοήθηση MBUX

«Hey Mercedes»

Μιλήστε με τη Mercedes-Benz σας και γνωρίστε το όχημά σας καλύτερα από ποτέ. Με τη φωνητική υποβοήθηση MBUX, ακούει κάθε σας λέξη. Χωρίς να μάθει προηγουμένως φωνητικές εντολές. Αυτό το Ψηφιακό πρόσθετο είναι ήδη εγκατεστημένο στη Mercedes-Benz σας, πριν θέσετε σε λειτουργία τον κινητήρα για πρώτη φορά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη φωνητική υποβοήθηση MBUX στο όχημά σας ή μέσω της διαχείρισης υπηρεσιών. Αρκεί να πείτε «Hey Mercedes» και το όχημά σας σάς διαβάζει SMS, ελέγχει τον καιρό στον προορισμό, βρίσκει την πιο γρήγορη διαδρομή ή τον τέλειο ραδιοφωνικό σταθμό

Σύστημα πολυμέσων MBUX

Προσφορές συνεργατών.

Σας συνδέει με τους καλύτερους συνεργάτες. Η Mercedes-Benz ταυτίζεται με τις υψηλές απαιτήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες μας. Για να δημιουργήσουμε νέες συνδέσεις με τη Mercedes-Benz σας και πέραν αυτής, έχουμε ενσωματώσει περαιτέρω επιλεγμένες προσφορές.

Smart Home Integration

Ελέγξτε το Smart Home σας με φωνητικές εντολές από τη Mercedes-Benz σας.

Παραμείνετε συνδεδεμένοι με το Smart Home και καθ’ οδόν μέσω της φωνητικής υποβοήθησης MBUX στη Mercedes σας. Χειριστείτε προϊόντα Smart Home εύκολα και γρήγορα μέσω φωνητικών εντολών. Έτσι μπορείτε να ελέγξετε με μια ερώτηση, εάν είναι κλειστά όλα τα παράθυρα – ενώ τα χέρια σας παραμένουν με ασφάλεια πάνω στο τιμόνι και η προσοχή σας στραμμένη στην κυκλοφορία. Και στον δρόμο της επιστροφής προετοιμάστε το σπίτι σας για την άφιξη σας με μια σύντομη αναγγελία. Συνδεθείτε τώρα, για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία φωνητικής υποβοήθησης MBUX. Έπειτα, μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στον πάροχο Smart Home με τον λογαριασμό σας Mercedes me.