Λίγα λόγια για εμάς

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

Η εταρία Κ.Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Παπαδοπουλο, όπου με την αγάπη του για τα αυτοκίνητα και την επιχειρηματικότητα του από μικρή ηλικία, κατάφερε να δημιουργήσει το 1979 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ένα συνεργείο επισκευής οχημάτων αντιπροσωπεύοντας την αγαπημένη του μάρκα Mercedes-Benz.

Το 1985 έγινε ο μοναδικός αντιπρόσωπος της BRABUS στην Ελλάδα.

Το 2007 δημιούργησε την ιδιόκτητη κάθετη μονάδα με την επωνυμία Κ.Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. , όπου έως και σήμερα λειτουργεί ως Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής της Mercedes Benz.

Η εταιρία Κ.Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. αποτελεί μία ισχυρή παρουσία στον κλάδο του αυτοκίνητου όπου εδώ και 40 πλέον χρόνια φροντίζει να εξασφαλίζει την ασφάλεια και την τελειότητα για τους πελάτες της, μένοντας πιστή στο πόστο της συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου.

Από την αρχή της ίδρυση της, η Mercedes-Benz Κ.Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συνέχισε να επεκτείνεται σε μέγεθος, γνώση και εμπειρία.

Σήμερα, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την πρωτιά και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Βρισκόμαστε δίπλα σας έτοιμοι να φροντίσουμε και να διατηρήσουμε καινούργια την αγαπημένη σας Mercedes-Benz.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ MERCEDES-BENZ

Ανεπίσημο συνεργείο Mercedes-Benz

1979-2007

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Επίσημο συνεργείο με εξουσιοδότηση και εξοπλισμό Mercedes-Benz

2007-2023

Τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός

Έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Mercedes-Benz και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με τα γνήσια ανταλλακτικά της Mercedes-Benz που χρειάζονται, για να διατηρήσουν το αστέρι σας για πάντα νέο.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα άτομα που είναι αφοσιωμένα στο να εξελίσσουν τη γνώση τους διαρκώς, με κάθε δυνατό τρόπο. Η Κ.Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. φροντίζει για αυτό, παρέχοντας τους συνεχή εκπαίδευση πάνω στη καθημερινά εξελισσόμενη τεχνολογία της Mercedes-Benz.

Εάν ψάχνετε τη τέλεια Mercedes-Benz για εσάς, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εξυπηρέτηση του οχήματός σας ή απλά θέλετε να μάθετε περισσότερα για το εμπορικό σήμα της Mercedes-Benz, σας ενθαρρύνουμε να επισκεφτείτε τις μοντέρνες εγκαταστάσεις μας. Χάρη στη φιλική και φιλόξενη ομάδα μας, η επίσκεψή σας θα είναι πάντα ευχάριστη και παραγωγική.

ΚΑΘΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ

Καταλαβαίνουμε πόσο απαραίτητο σας είναι το όχημα σας, γι’ αυτό το προσωπικό μας εργάζεται για να σας βοηθήσει να επιστρέψει η Mercedes-Benz σας στο δρόμο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η εταιρία  μας διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και υψηλά καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, με στόχο να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών μας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Η δουλειά μας δεν τελειώνει μόνο με την επιδιόρθωση της Mercedes-Benz σας. Το προσωπικό μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο να σας συμβουλέψει και να λύσει ότι τυχόν απορίες έχετε.