Γνήσια Αξεσουάρ

Έχουμε τα κατάλληλα Γνήσια Αξεσουάρ.

Τέλεια προσαρμοσμένα αξεσουάρ απευθείας από τον κατασκευαστή.

Για ακόμη περισσότερη ασφάλεια, άνεση ή μια προσωπική πινελιά. 

Ασφάλεια & Άνεση

Βρείτε τα πάντα - από το ιδανικό σύστημα φορέων μέχρι ιδιαίτερα πρόσθετα στοιχεία.

Στόχος είναι η τελειότητα. Γι’ αυτό και τα αξεσουάρ πρέπει να ταιριάζουν τέλεια στο μοντέλο της Mercedes σας. Με τη γκάμα προϊόντων μας για ασφάλεια και άνεση, τα συστήματα φορέων μας, την υποδομή φόρτισης επιβατικών ή και τα προαιρετικά στοιχεία styling, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι απολαμβάνετε τη γνωστή ποιότητα, τέλεια προσαρμοσμένη στο αστέρι σας.

Υποδομή φόρτισης επιβατικών

Φορτίστε όποτε και όπου σας βολεύει.

Όποιος κινείται συνέχεια, χρειάζεται πλήρη ευελιξία για τη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου του. Η μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ φόρτισης του ευέλικτου συστήματος φόρτισης με τους αντάπτορές του, σας δίνουν την ελευθερία επιλογής – για όλα τα είδη υποδομής φόρτισης επιβατικών: δημόσιο σταθμό φόρτισης, οικιακή ή βιομηχανική πρίζα… ταιριάζουν παντού!

  • Φόρτιση με έως 22 kW σε όλες τις πηγές εναλλασσόμενου ρεύματος
  • Μόνιμα συνδεδεμένη φίσα τύπου 2 για το όχημα
  • Αυτόματη αναγνώριση αντάπτορα και ρύθμιση της ισχύος φόρτισης
  • Δυνατότητα ξεχωριστής ρύθμισης της ισχύος φόρτισης

Αξεσουάρ AMG

Επιβιβαστείτε με στιλ.

Σας αρέσει η ποικιλία; Τα αφαιρούμενα καλύμματα σε αποκλειστική σπορ σχεδίαση Mercedes-Benz ή AMG εντυπωσιάζουν κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα. Τα ανθεκτικά, μεγάλης διάρκειας καλύμματα μαρσπιέ φωτίζονται, καλωσορίζοντάς σας όταν επιβιβάζεστε. Χάρη στην εύκολη τοποθέτηση από εσάς τους ίδιους, με την καινοτόμα τεχνολογία των αφαιρούμενων καλυμμάτων μπορείτε να αναδείξετε τη μοναδικότητά σας.

Συστήματα φορέων

Υπάρχει χώρος για ακόμη περισσότερα - με την μπαγκαζιέρα οροφής Mercedes-AMG.

Ακόμη και η πιο σπορ Mercedes πρέπει να χωράει όλη την οικογένεια για τις διακοπές. Αυτό είναι εφικτό με μια πλούσια γκάμα συστημάτων φορέων, όπως μπαγκαζιέρες οροφής ή σχάρες ποδηλάτων. Τα 410 λίτρα της μπαγκαζιέρας οροφής Mercedes-AMG προσφέρουν χώρο για αποσκευές και εξοπλισμό. Ταυτόχρονα, οι κορυφαίες τιμές σε αεροδυναμική και επιδόσεις φροντίζουν ώστε το επιπλέον φορτίο να επηρεάζει όσο το δυνατόν λιγότερο τους θορύβους οδήγησης και την οδική συμπεριφορά. Υπεύθυνη για αυτό είναι η ομάδα μας AMG High-Performance, η οποία δοκίμασε και βελτιστοποίησε αυτές τις τιμές σε εκτεταμένες δοκιμαστικές διαδρομές. Έτσι, εσείς απολαμβάνετε άπλετο χώρο.

Ασφάλεια

Ασφαλώς η σωστή απόφαση.

Εδώ και πολλά χρόνια, η Mercedes-Benz προσφέρει παιδικά καθίσματα υψηλής ποιότητας για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Η τρέχουσα γκάμα μας περιλαμβάνει ένα παιδικό κάθισμα Baby-Safe plus II με κατεύθυνση προς τα πίσω και τα παιδικά καθίσματα DuoPlus και KidFix XP με κατεύθυνση προς τα εμπρός. Τα τελευταία τα προσφέρουμε και σε σπορ σχεδίαση AMG. Τα καθίσματα DuoPlus και KidFix XP διαθέτουν ISOFIX, διευκολύνοντας έτσι την ασφαλή και σωστή τοποθέτηση και εξαγωγή του παιδικού καθίσματος. Επιπλέον, το σύστημα ISOFIX φροντίζει, ακόμη κι όταν το κάθισμα είναι ελεύθερο, για τη σταθερή και ασφαλή στερέωση του παιδικού καθίσματος στο όχημα. Όλα τα παιδικά καθίσματα δοκιμάζονται και ελέγχονται σύμφωνα με τις αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας της Mercedes-Benz και κατασκευάζονται στη Γερμανία.