Πιστοποιημένο Φανοποείο

Όταν πρόκειται για ζημιά στο αμάξωμα, αντικατάσταση μερών του οχήματος ή επισκευή ατυχήματος, το πιστοποιημένο μας φανοβαφείο Κ.Δ. Παπαδόπουλος Α.Ε. της Mercedes-Benz, είναι ο καταλληλότερος προορισμός. Εδώ, το όχημά σας βρίσκεται σε χέρια ειδικών που ασχολούνται καθημερινά με αυτά τα πολύπλοκα οχήματα και τα πολυσύνθετα υλικά (σκληροί και υπέρσκληροι χάλυβες, ειδικά ατσάλινα κράματα κ.λ.π.), που χρησιμοποιούνται στα αμαξώματα αυτοκινήτων της Mercedes-Benz και ως εκ τούτου γνωρίζουμε τη Mercedes-Benz σας ‘μέσα-έξω’. Μπορείτε επίσης να βασιστείτε στο γεγονός ότι χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz και μεθόδους επισκευής, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Μόνο απόλυτα εξειδικευμένοι επαγγελματίες φανοποιοί επισκευάζουν στο πιστοποιημένο φανοποιείο της Κ.Δ. Παπαδόπουλος, οι οποίοι μπορούν να σας παρέχουν οικονομικές εργασίες επισκευής σε παλαιότερα οχήματα όπως ακριβώς και στα νεότερα. Με τον τρόπο αυτό, οι εργασίες επισκευής ατυχήματος της Mercedes-Benz συμβάλλουν στη διατήρηση της αξίας του οχήματός σας και στη διασφάλιση ότι οι εγγυήσεις που κατέχετε ισχύουν στο ακέραιο.

Βαφείο

Στην Mercedes-Benz Κ.Δ. Παπαδόπουλος Α.Ε., έχουμε στην κατοχή μας τον πιο σύγχρονο οικολογικό φούρνο βαφής, για εκπληκτικά αποτελέσματα όσο αφορά την ποιότητα και την απόδοση της απόχρωσης της αγαπημένης σας Mercedes Benz. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά χρώματα STANDOX καθώς και όλη την γκάμα των προϊόντων της και σας παρέχουμε 2 χρόνια εγγύηση για κάθε κομμάτι που βάφεται.

Όλες οι εργασίες μας πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Mercedes-Benz, εξασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο της τεχνολογίας και της αισθητικής που έχει κάθε όχημα της Mercedes-Benz.