Προγραμματισμένο Service Mercedes-Benz.

Για ασφάλεια, αξιοπιστία και διατήρηση της αξίας της Mercedes σας.

To service στη Κ.Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε συνδυάζει την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού τους με την απαράμιλλη φροντίδα προς τον πελάτη, την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών με τη σωστή και λεπτομερή ενημέρωση για όλες τις προβλεπόμενες εργασίες.

Η συντήρηση Mercedes-Benz είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στη Mercedes σας – με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών service και ελέγχου, για service σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις συνθήκες χρήσης του αυτοκινήτου σας. Άλλωσε, ως επισκευαστής με πολυετή εμπειρία, γνωρίζουμε το αυτοκίνητό σας καλύτερα από όλους. Η συντήρηση Mercedes-Benz είναι τέλεια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Διότι εκεί κρίνεται η διαφορά.

Ανάλογα με την ηλικία και τα διανυθέντα χιλιόμετρα της Mercedes σας, στην Κ.Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε θα πραγματοποιήσουμε το Service A ή το πιο εκτεταμένο Service Β.

SERVICE A

Από την αλλαγή λαδιών έως τους διεξοδικούς ελέγχους για φθορές και πιθανές ζημιές: αυτός ο μικρός έλεγχος περιλαμβάνει όλες τις εργασίες, καθώς και όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και υγρά.

SERVICE B

Ένας πιο εκτεταμένος έλεγχος. Εκτός από τις εργασίες στο Service A, περιλαμβάνει έλεγχο όλων των λαστιχένιων πωμάτων CV, αντικατάσταση φίλτρων σκόνης και συνδυαστικών φίλτρων, ελέγχους στα δισκόφρενα και τα τακάκια φρένων, κ.α.

Δείτε επίσης

Υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Πακέτα εσωτερικού καθαρισμού

Τώρα μπορείτε σε συνδυασμό με το προγραμματισμένο service σας να ζητήσετε ένα πακέτο καθαρισμού & περιποίησης ώστε να διατηρήσετε το εσωτερικό της Mercedes-Benz σας σε άριστη κατάσταση.